lauantai 4. lokakuuta 2014

Pumpulitissi

"Tram kielekkeen käytössä on se hyvä puoli, ettei se infektoidu niin helposti..." Kuuntelin sujuvasti, kunnes puhe siirtyi ekspansioihin ja vaskulaarisiin siirteisiin. Siinä vaiheessa yhteinen kieli loppui, mutta havahduin nopeasti tuttuun läski sanaan. Kuulemma paras ja pehmoisin rinta rakentuu omasta rasvakudoksesta. Kysymys kuuluukin: mikä on painonpudotuksen ja tissirasvan sopiva suhde? Uskallanko pudottaa painoa vielä paljonkin (jos jaksan...) vai onko parempi jättää kaikki nykyinen rasvamössö, jotta sitä on tarpeeksi työstämistä varten? Ehkä ensimmäinen satsi menee piloille. Voi voi ja Biafran lapset näkevät nälkää...

Kysyin uteliaisuudestani "tavalliselta" kirurgilta rinnankorjausleikkauksesta, ja sain varsin kirurgimaisen mamboutsambou yksinpuhelun. Tietenkin asiaa kannattaisi kysyä tekevältä taholta eli plastiikkakirurgilta. Onkologi taas kauhisteli kysymystäni: "ensi vuonna sitten... aikaisintaan! Tässä tilanteessa on hyvä odottaa pari vuotta". Hänen mielestään aggressiivinen, invasiivinen syöpä saattaa hyvinkin uusiutua, ja korjausleikkaus huonontaa syövän uusiutumisen havaitsemista. Säälivä ilme ei antanut suurta toivoa. Tuokin kuvittelee selviävänsä tästä hengissä...

Korjausleikkaus on mietityttänyt minua, sillä proteesi kutittaa. Tai mistä tiedän, onko proteesi syypää epämielyttävyyteen vai kiukutteleeko sädehoidettu rinta muuten vaan. Syntipukiksi olen kuitenkin valinnut epäaidon lisäkkeen; allergikko kun olen. Samalla mietin, millaistahan elämä olisi silikonitissien kanssa? Varmaan käsi olisi rintavarustuksessa alvariinsa. Eikä todellakaan kysymys olisi itseni "viihdyttämisestä". Varmaan repisin implantit irti kynnet verillä silikonikutituksen iskiessä.

Mitä ylimääräisiin kiloihin tulee, herkuttelen taas Polly namuilla. Tosin Roosa nauhan kunniaksi pitäisi syödä Geishaa. Yksi suosikeista sekin. Kuitenkin jo kertynyt 15 kilon ylimääräinen paino on pudonnut viiden kilon verran liikunnan lisäyksellä. Vaikka makkaramaha on keventynyt, pullataikinaa roikkuu edelleen. Ehkä joskus rasvaimun jälkeen lopputilanteena voi olla tiimalasivartalo, pumpulin pehmeä tissi sekä tärkeimpänä se itsestään selvyys eli terveys!

1 kommentti:

  1. Tuttavani oli korjausleikkauksessa viikko sitten, viime perjantaina pääsi kotiin ja kaikki ainakin tässä vaiheessa hyvin. Hänellä toisen rinnan syöpä leikattu säästöleikkauksella, mutta toinen rinta tehtiin nyt uusiksi omasta kudoksesta.

    VastaaPoista

Sarppa kiittää :D