lauantai 1. heinäkuuta 2017

Kohti uutta rintaa vol 12 (tatuoitu ja valmis)

Tatskan jälkeistä vuotoa
Tsur sur sur sur, sanoi tatuointikone ja veri roiskui, kun tatuointihoitaja pyöritti kojetta pitkin rakennettua nänniä. Kojeessa oli tasainen surina ja monta ohuen ohutta neulaa, jotka lävistivät ihon. Rikottuun ihoon annosteltiin väriainetta, ja samalla kertaa hoitaja pyyhkäisi valuvaa verta. Pystyin makaamaan hoitopöydällä rentona, sillä tatuoiminen ei tuntunut miltään. Mieltäni myös rauhoitti tieto, ettei kukaan ollut saanut allergista reaktiota kyseisistä väriaineista. Kaikki allergisoivat aineet oli poistettu jo vuosia sitten.

Väriaineet sekoitettiin useasta eri väristä, koska jokaisen nänni on yksilöllisen värinen. Tatuointihoitaja omasi tarkan värisilmän, mutta kysyi vielä mielipidettäni kolmen värisävyn väliltä. Eri värisävyjä verrattiin alkuperäisen nännin väriin, ja huomasin päätyväni samaan sävyyn kuin hoitajakin. Tosin hoitaja varoitti, ettei tatuoitu nänni tule ikinä olemaan täysin samanvärinen kuin oikea. Tatuointi kuitenkin antaa rinnan rakentamiselle viimeisen silauksen ja saa rinnat näyttämään yhteinäisille.

Teippien poiston jälkeen
Toimenpide kesti kaikkineen noin tunnin. Verta ja kudosnestettä tihkui jonkin verran, mutta en tuntenut mitään. Rinta on edelleen miltei tunnoton, joten tämä etappi oli koko rintakonstruktion helpoin. Tatuointi parantui hyvin, enkä saanut mitään oireita väristä saati suojateipistä. Jonkun verran muistin rasvata tatuoitua aluetta Bepanthenilla, mutta iho oli pian kuin uusi. Helppoa kuin heinänteko. Siinä siis nyt toinen tatuointini sädetyspisteen lisäksi. Kauan siinä menikin, sillä koko rinnankorjaukseen ja suunnitteluun meni noin kaksi vuotta. Todella nopeasti aika on mennyt, ja olen tyytyväinen lopputulokseen.

Jos jotain valitettavaa haluaa löytää, niin uusi rinta on hiukan timmimpi ja isompi. Rintaliiviostoksilla huomaa, että jos kuppi istuu täydellisesti tehtyyn rintaan, niin se jää vajaaksi luomun kohdalla. Hiukan hassulta se itsestä näyttää, mutta tuskin kukaan muu sitä huomaa :D

Sen pituinen se, aamen.

Tästä

tähän


1 kommentti:

  1. Eksyin blogiisi ja ajattelin kysyä, mitä kuuluu?

    VastaaPoista

Sarppa kiittää :D